Search This Blog

Tuesday, May 12, 2009

An offer is out #2

Inderdaad een offer op een ander acreage, de vorige wilde niet onderhandelen, so **** em! Eigenlijk gelukkig maar, want we hebben een veel geschikter, beter, effectiever, mooier, more to our liking lappie grond, incl. mooi huis, gevonden. Iets kleiner, "maar" 5 acres, but much much more value to the/our dollar. Betere indeling, volledig afgewerkt basement, new appliances en een stuk grond dat je helemaal kunt gebruiken. Wat helemaal te gek is; er is een ijshockey-ring incl. doelen aanwezig. Niet zo groot maar toch, we kunnen onze eigen hockey-game spelen. En als het meezit dan hebben wij ook een John Deere Lawn Tractor erbij.
Enige nadeel is dat het iets verder rijden is. Maar zoals al eerder gemeld, autorijden is hier absoluut geen straf. Het land "is out of a subdivision", en dat betekent dat je er van alles op mag bouwen. Ik neem aan dat je er wel een permit voor nodig hebt. Hoe dat precies werkt moet ik nog uitvinden maar het geeft wel een hoop mogelijkheden.
O ja, en de banken zijn hier altijd open, meestal tot 9 uur 's avonds en ook in het weekeinde. Je kunt dus altijd zaken doen, heel relaxed. Niks 4 uur dicht, business is business and ofcourse we want your money.
En ik heb weer een paar zeer goede CD's aangeschaft: Deep Purple (Mark II Line Up), Emerson-Lake-Powell, een nieuwe Canadian band Triumph en een tribute to Pink Floyd, Rebuilding the Wall, met Keith Emerson, Steve Howe, John Wetton en meer van dat soort virtuozen. Very cool.

1 comment:

Ant said...

Van harte gefeliciteerd!!!